Loading...
App 1

Fietsknooppunt app

Je kan alle fietsknooppunten ook mee op zak nemen. Met onze Fietsknooppunt app is het mogelijk om mobiel fietsroutes te plannen of te importeren vanaf onze online fietsrouteplanner. Laat je door ons leiden langs de mooiste fietsroutes!

Je kan de app gratis downloaden in de App Store of Google Play door te zoeken naar Fietsknooppunt. Je herkent de app aan het icoon zoals hierboven weergegeven.

App Store Google Play

De #1 app voor fietsknooppunten

Is de Fietsknooppunt app gratis?

Het basisgebruik van de app is gratis. Je kan vrijblijvend Premium nemen aan € 14.99 per jaar waardoor je toegang krijgt tot een aantal leuke extra functies. Kocht je al Premium Bike of Premium Plus op onze website? Dan heb je meteen ook toegang tot alle mogelijkheden in de app.

Hoe werkt de app?

We hebben voor jou een uitgebreid overzicht gemaakt over alles wat je moet weten om met de Fietsknooppunt app aan de slag te gaan. Lees dit zeker door zodat je de app ten volle kan benutten en jouw fietstocht tot een onvergetelijke ervaring kan maken!

Welke mogelijkheden heeft de fiets app?

Zowat alles wat je kan op onze website kan je ook in de app, maar dan volledig geoptimaliseerd voor gebruik op een smartphone. In enkele seconden vind je een fietsroute volledig op jouw maat. Zelf gepland of een route uit ons aanbod van fietsroutes aangeboden door officiële toeristische organisaties.

Waar kan ik de app downloaden?

Ga op je smartphone naar de App Store (iOS) of Google Play (Android) en zoek de app Fietsknooppunt. Je herkent onze app aan dit icoon:

Bepaal zelf hoe ver en langs waar je wil fietsen.

App 2

Jij geniet, wij leiden je langs de juiste route.

App 3

Bij ons vind je enkel kwalitatieve top-fietsroutes.

App 4

Bewaar je zelf gecreëerde fietsroutes.

App 5

Met de Surprise Me functie vind je altijd de perfecte route.

App 6

Registreer welke delen van het fietsnetwerk je al bezocht.

App 7

En nog veel meer... Download onze Fietsknooppunt app in de App Store of Google Play en start je fietsavontuur!