Loading...
© Sven Nijs - NodeMapp

Onze Pathfinders maken de mooiste fietsroutes

Bekijk alle Pathfinders

Pathfinders zijn gepassioneerde fietsers die hun fietsavonturen delen met jou. Op regelmatige basis posten ze hun mooiste fietsroutes op ons platform om jou te inspireren.

Onze Pathfinders zijn ervaren gebruikers van ons platform die hun fietsavonturen met jou delen. Ze selecteren de mooiste fietsroutes en bieden je inspiratie om de beste fietspaden te ontdekken. Hieronder vind je een overzicht van alle huidige Pathfinders. Volg hen om op de hoogte te blijven van nieuwe fietsroutes!

Ontdek alle fietsroutes

Pascal Peeters

Volg

Samen met mijn vrouwtje Marcella maken we heel graag fietstochten, -weekendjes en -vakanties doorheen heel Europa. Het is gewoon genieten.

Robert Mekking

Volg

Ik ben Robert en wij kamperen en fietsen graag in heel Europa. Tijdens onze fietstochten maken wij bijna altijd wel een registratie, met wat foto's.

Chris Beck

Volg

Sinds een paar jaar heb ik een account op Fietsknooppunt.be. Als het even kan, plannen mijn partner en ik een fietstocht in Vlaanderen of Nederland.

Eric Ceusters

Volg

Fervent sporter, jarenlang voetballer tot het lichaam niet meer mee wilde. Dan beginnen fietsen zoals zovelen met de fietsknooppunten waarvoor dank.

Marc Andries

Volg

Hallo, ik kom uit Brugge en fiets graag samen met mijn vrouw. Meestal in Frankrijk maar ook graag in België en Nederland.

Peter Wils

Volg

Wij zijn Reinhilde en Peter. Wandelen en fietsen zijn voor ons de ideale ontspanning. We nemen je graag mee op zwerftocht door het hele land.

Wilfried Lambrechts

Volg

Wilfried Lambrechts 13-02-1976: leerkracht, buitensporter, houdt van binnen- en buitenlandse tochten van 1 of meer dagen met gezin / vrienden / hond