Loading...
Foto © Sven Nijs – NodeMapp

Onze Fietsknooppunt app werkt nu ook met de populairste smartwatches

Avatar Sven Nijs Sven Nijs
9 augustus 2023
Meer lezen

Navigeer als Premium-gebruiker met de Fietsknooppunt app via je smartwatch en kijk minder op je smartphone. Geschikt voor Apple Watch, Wear OS en Garmin. Nu enkel in Knooppunt-modus, maar Turn-by-turn navigatie komt eraan!

Goed nieuws voor al onze Premium-gebruikers die ook een smartwatch dragen! Je kan nu tijdens het navigeren met onze Fietsknooppunt app op de hoogte blijven zonder telkens je smartphone te moeten bovenhalen. Onze fietsapp is nu nóg gebruiksvriendelijker geworden door de integratie met enkele van de populairste smartwatches. Of je nu een Apple Watch, Wear OS of Garmin-smartwatch draagt, wij hebben aan je gedacht. Op dit moment ondersteunt onze smartwatch-functie alleen navigatie in de Knooppunt-modus. Maar goed nieuws: we zijn druk bezig met een update, zodat je straks ook Turn-by-turn navigatie via je smartwatch kunt gebruiken.

Navigeren langs fietsknooppunten met onze Watch-app.

Apple Watch: navigeren met een tik op de pols

Voor de Apple Watch gebruikers onder ons: de navigatie-ervaring is nu vlekkeloos geïntegreerd met je favoriete smartwatch. Start simpelweg de navigatiemodus in onze iOS-app waarna de navigatie-instructies verschijnen op je Apple Watch. Nooit meer onhandig je telefoon uit je zak halen tijdens het fietsen! Wanneer je de nieuwste versie van onze iOS-app installeert via de App Store zal de Watch OS versie in principe automatisch mee geïnstalleerd worden op je Apple Watch.

Wear OS toont je de weg

Een snelle blik op je pols en je weet precies welk fietsknooppunt je moet volgen. Onze Wear OS-app staat je trouw bij tijdens het navigeren langs fietsknooppunten. Download de nieuwste versie van de Fietsknooppunt app op je Android-toestel en vervolgens via de Google Play Store op je Wear OS-smartwatch. Zo kun je op je fiets stappen en navigeren zonder constant je smartphone te raadplegen.

Notificaties onderweg met Garmin smartwatches

Voor de Garmin-liefhebbers: terwijl je met onze fietsapp navigeert langs fietsknooppunten sturen we notificaties door naar je Garmin smartwatch. Of je nu een intensieve training doet of gewoon geniet van een ontspannen fietstocht, je blijft altijd op de juiste weg.

Met deze update willen we het fietsen nog plezieriger en veiliger maken. Door de integratie met diverse smartwatches zorgen we ervoor dat jij je handen aan het stuur kunt houden en je ogen op de weg.

Bekijk dit helpartikel voor gedetailleerde instructies over hoe je precies te werk gaat om te navigeren langs fietsknooppunten met je smartwatch.