Loading...

Rodeland fietsroute 1

46.8 km • Merelbeke

Icoon officiële route officiële route

46.8 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Sportstraat 1, 9820 Merelbeke

Icoon webshop kaarten kopen fietskaart kopen

Een papieren kaart van het volledige fietsnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
Sfeerbeeld 1 van route Rodeland fietsroute 1 Sfeerbeeld 2 van route Rodeland fietsroute 1 Sfeerbeeld 3 van route Rodeland fietsroute 1
© vlaanderen-fietsland.be - Eddy Theys (Auteur)

Icoon beschrijving route beschrijving

Laat je verrassen door de groene, heuvelachtige omgeving op een boogscheut van Gent. Typisch zijn de weilanden, akkers, kleine bossen, molens en uitgestrekte vergezichten. Fiets langs autovrije paden naar Merelbeke, Melle, Oosterzele en Gavere. De naam herinnert aan de voormalige baksteenindustrie in deze regio

De Rodeland fietsroute 1 wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Deze route heeft 8 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zaterdag 25 april 2020 door marleen en marleen engels/van zeleWe hebben genoten! Mooie vergezichten, zo dicht bij huis! Mooie baantjes afgewisseld met onverharde wegen. Af en toe een drukkere baan kruisen maar heel snel weer de rust.
Goed aangeduid. Echt de moeite waard.
Niet geschikt voor racefiets.

dinsdag 20 augustus 2019 door Pascal GesquierePrachtige routen ,na 10 km kan je genieten van de rust en al het moois die deze streek heeft te bieden, enkele onverharde wegen en ook enkele drukke wegen. Op dinsdag veel horeca gesloten. Het was genieten.

zaterdag 30 maart 2019 door N.V.Mooie, makkelijke route met de stadsfiets.
Heel goed aangeduid.
Prachtige vergezichten langs de route.

maandag 25 maart 2019 door S.F.Prachtige fietsroute! De vergezichten, de heuvels, het groen, de stukjes off road, ... een heel mooie tocht. Bepaalde stukken zijn inderdaad wel minder geschikt voor racefietsen, maar met een degelijke stadsfiets is het prima te doen.

woensdag 10 oktober 2018 door Ted WoestenborghsMooie route in rustige streek
Soms moeilijk berijdbare wegen maar toch de moeite waard

donderdag 2 augustus 2018 door J.V.Deze route zonder voorbereiding gaan fietsen. Ik had beter eerst de commentaar hier gelezen...

Er zijnh eel wat plekken waar ik zelf met mijn gezin niet wil gaan fietsen omwille van de ondergrond. Nu waren we met de racefiets. Al een geluk dat het al zo lang droog is!
Ook veel stoppen/optrekken. Helemaal geen aanrader!

vrijdag 15 juni 2018 door anonieme gebruiker2Inderdaad, maar je kan in Gavere gemakkelijk de brug over en de Schelde langs het jaagpad aan de overkant volgen. Fietst wel gemakkelijk, ook met koersfiets (tot in Gent).

zondag 3 juli 2016 door B.M.Deze route is niet aangeraden voor een racefiets. Vooral van Melsen richting Merelbeke heb je eerder een mountainbike nodig. Veel kiezelweg en zeer slechte staat van de weg, modder...

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat fietsen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel fietsnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat fietsen.