Loading...

Nobel fietsroute

53.6 km • Sint-Gillis-Waas

Icoon officiële route officiële route

9121 5 2.5/5

53.6 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Stationstraat 201, 9170 Sint-Gillis-Waas

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
Sfeerbeeld 1 van route Nobel fietsroute Sfeerbeeld 2 van route Nobel fietsroute Sfeerbeeld 3 van route Nobel fietsroute
© vlaanderen-fietsland.be - Koen Noens (Auteur)

Icoon beschrijving route beschrijving

Nobel, de leeuw uit het Reynaertverhaal, is je gids. De Nobelroute situeert zich in de centrale as van het Waasland. Vanuit Sint-Gillis gaat de tocht langs Sint-Niklaas en Belsele. Vervolgens loopt de route over Sint-Pauwels, Kemzeke en de bossen van Stekene voorbij de grens tot in het Zeeuws-Vlaamse Heikant. Het laatste stuk voert langs de boorden van het Stropersbos en een oude spoorwegbedding terug naar het vertrekpunt.

Deze route heeft 5 beoordeling(en).
Beoordeel route!

dinsdag 7 mei 2019 door Eric NoensVolg de rode zeshoekige bordjes met Nobelroute 50 km erop. Mooie toer

vrijdag 10 augustus 2018 door N.D.Heel slechte en gevaarlijke route, bordjes niet te vinden, niet onderhouden en in bossen zijn vele stukken niet berijdbaar met de fiets.

zondag 27 augustus 2017 door A.V.driekoningenkruispunt is een ramp voor de bewijzering te vinden na veel zoeken toch gevonden 1ste plaatje stond 1km van kruispunt heb gezond verstand en goed orientatie gevoel nodig gehad vraag om een oplossing voor dit deel van de route anders is de bewijzering goed mvg alfons

donderdag 20 juli 2017 door R.R.dat driekoningen geval (word een aandachtspunt NA de werken daar want die grondwerkers daar weten begot niet wat die bordjes betekenen) komt door de werken daar maar het is gewoon naast het treinspoor blijven volgen richting scheerders en de rest is dik in orde terug heel de route....heb hem enkele maanden geleden afgereden en 3 aandachtpunten doorgegeven die binnen de kortste keren hersteld waren.

woensdag 19 juli 2017 door C.D.De route gevolgd vanin st gillis waas. Het loopt volledig fout (juli 2107) aan de werken op het driekoningenkruispunt in st niklaas.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat fietsen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel fietsnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat fietsen.