Loading...

Ronde van Vlaanderen fietsroute gele lus

102 km • Oudenaarde

Icoon officiële route officiële route

4040 2 3.8/5

102 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Voorburg 2, 9700 Oudenaarde

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© vlaanderen-fietsland.be

Icoon beschrijving route beschrijving

Beleef je eigen Ronde in het decor van Vlaanderens Mooiste. 3 lussen verbinden de belangrijkste hellingen en kasseistroken uit de Rondefinale. Volg de speciale borden en proef van het betere klimwerk. De gele lus bevat enkele stevige kasseistroken, zoals die van Wannegem-Lede, de Paddestraat en Volkegemberg.

De Ronde van Vlaanderen fietsroute gele lus wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Deze route heeft 2 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zaterdag 24 april 2021 door Stan Zalmooi toertje maar te veel (kasseien) is te veel! voor mij wa het te veel...

donderdag 8 augustus 2019 door Stijn DescampsPrachtige route over rustige wegen door de Vlaamse Ardennen, waarin de 'makkelijkere' hellingen uit de Ronde van Vlaanderen worden beklommen. Vrij rustige beginkilometers door Wortegem-Petegem en Nokere, richting Zwalm en Zottegem. De opeenvolging van de vele kasseistroken maakt het lastig. Vooral de kasseistrook 'Kerkgate' is eindeloos lang en loopt lichtjes bergop.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat fietsen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel fietsnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat fietsen.