Loading...

Molenbeek fietsroute

42.4 km • Herzele

officiële route

42.4 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Markt 1, 9550 Herzele

fietskaart kopen

Een papieren kaart van het volledige fietsnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© vlaanderen-fietsland.be - Guy Ongenaert (Auteur)

beschrijving

Fiets in en om Herzele, Erpe-Mere en Haaltert en doorkruis het grensgebied van de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek. Ontdek een glooiend beeklandschap, met prachtige uitzichten bovenop de heuvels. Er zijn tal van windmolens in de wijde omgeving.

De Molenbeek fietsroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Deze route heeft 7 beoordeling(en).
Beoordeel route!

vrijdag 12 juni 2020 door J.V.Zeer mooie fietsroute door Haaltert, Herzele en Erpe-Mere! De bewegwijzering is niet altijd even duidelijk. Op sommige kruispunten staan er geen bordjes.

zondag 10 mei 2020 door I.V.Zeer mooie fietsroute! Een aanrader. Gefietst in mei.
Sommige bordjes hangen links ipv rechts wat beetje verwarrend is.

dinsdag 22 oktober 2019 door J.S.Zeer mooie route. Je passeert de schoonste plaatsen in Aaigem en Herzele. Zeer leuke route voor met de koersfiets, tot als je opeens op onverharde wegen komt.. Stuk in Landlede in Haaltert bijvoorbeeld is verschrikkelijk met een koersfiets. Tenzij je écht van de Strade Bianchi houdt.
(Route gedaan in het najaar waardoor sommige stukken er waarschijnlijk wel modderig bijlagen tov in de zomer, maar dan nog..)

zondag 19 augustus 2018 door Yvan Van hauwermeirenEen zeer mooie tocht!!het is zoals beschren!ik en Marc polfliet hebben er van genoten! En ook goed aangegeven met alombekende borden!!een aanrader voor de fiets liefhebber!!!

zondag 26 maart 2017 door E.B.Mooie route, typisch Vlaams landschap, een aantal mooie oude molens liggen langs de route.

Het grootste deel van de route gaat over verharde paden, een klein deel is onverhard (dit zijn eigenlijk de mooiste stukken).

HIer en daar is de bewegwijzering niet goed. Een paar keer moeten terugrijden.

Een aanrader.

dinsdag 15 november 2016 door R.V.Zeer mooie route, rustige wegen, mooie bospaden, bij goed weer te doen met stadsfiets, na regen is het aangeraden om toch met een mtb of cyclocross fiets te rijden!

woensdag 27 juli 2016 door P.V.In Haaltert stuurt men je over onverharde wegen: putten, kiezelstenen, keien. Dit is zeker niet bevordelijk met koersfiets!!! Een stuk op de route( omg. Burst) wegwerkzaamheden waarbij de wegwijzers weg genomen zijn. Waarom plaatst men deze niet terug!? Spijtig, want anders is deze route de moeite!!

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel fietsnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel fietsnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat fietsen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel fietsnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat fietsen.