Loading...

Wie belt de veerman fietsroute

37.6 km • Wichelen

officiële route

37.6 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Hoogstraat, 9260 Schellebelle

fietskaart kopen

Een papieren kaart van het volledige fietsnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

beschrijving

Deze fietsroute vertrekt vanaf het veer van Schellebelle, de toegangspoort tot de Kalkense Meersen. Hou zeker even halt aan de vlindertuin en de eendenkooi aan het Donkmeer. Het prachtig aangelegde kasteelpark van Berlare ligt ook op de route.

De Wie belt de veerman fietsroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

te volgen knooppunten


0 km

1.7 km

4.8 km

6 km

8.2 km

9.1 km

10.4 km

12 km

14 km

15.5 km

17.1 km

17.6 km

19.6 km

21.7 km

25.2 km

29.1 km

31.1 km

34.1 km

34.5 km

37.5 km

37.6 km
Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 19 juni 2022 door V.C.Mooie, rustige fietstocht. Ideale tocht voor stadsfietsen. Variatie in het landschap. Langs de schelde, in meersen...

zondag 23 augustus 2020 door M.C.Zeer mooie fietsroute. Veel landelijke wegen en een stukje off road (wat met een stadsfiets ook heel leuk is). We hebben in Schellebelle niet het veer genomen om de Schelde over te steken maar zijn door gereden tot in Wetteren om daar via de fietsersbrug de Schelde over te steken en dan langs de andere kant van de Schelde terug te keren.

dinsdag 21 juli 2020 door P.D.Een ster minder voor de 3km grintwegen met de koersfiets, een ster erbij voor de leuke overtocht met de veerboot. Gaat door de groenste plekken uit de omgeving en fietspaden langs de dijken. Weinig in het verkeer. Een aanrader.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel fietsnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel fietsnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat fietsen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel fietsnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat fietsen.