Loading...

Zwalmstreek fietsroute

23.6 km • Gavere

Icoon officiële route officiële route

1.7010 4 4.1/5

23.6 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Eikstraat, 9630 Zwalm

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Icoon beschrijving route beschrijving

Fiets doorheen een idyllisch stukje Vlaamse Ardennen. Kleine charmante dorpjes, weidse panorama's, de kabbelende zwalmbeek en een prachtige Scheldearm. Makkelijk te bereiken vanuit Gent, via het jaagpad langs de Schelde. Ideaal voor e-bikes!

De Zwalmstreek fietsroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 47
0 km
Afbeelding knooppunt 46
0.8 km
Afbeelding knooppunt 49
3.6 km
Afbeelding knooppunt 98
7.8 km
Afbeelding knooppunt 99
8.4 km
Afbeelding knooppunt 1
10.4 km
Afbeelding knooppunt 50
12.2 km
Afbeelding knooppunt 53
16 km
Afbeelding knooppunt 67
18.2 km
Afbeelding knooppunt 57
21.5 km
Afbeelding knooppunt 54
22.4 km
Afbeelding knooppunt 47
23.6 km
Deze route heeft 4 beoordeling(en).
Beoordeel route!

woensdag 10 augustus 2022 door M.V.Prachtige route, enkel het 2e bord van bord 53 ontbreekt. Nieuwbouw aan het bouwen en bord niet teruggeplaatst?

vrijdag 9 april 2021 door Wim Verweenfietstocht door een mooie glooiende streek. Hoofdzakelijk rustige wegen waardoor het hier en daar opletten is als een personen- of landbouwvoertuig je veel te snel kruist of voorbij rijdt. Deze fietstocht is identiek aan de fietstocht "zwalmroute".

zaterdag 20 maart 2021 door G.V.Pittige heuvels en kronkelende wegels maken deze fietsstreek tot een pareltje. In de lente tonen de holle wegen en de kleine stukjes bos voorzichtig hun wilde bloemen en de appelbomen hier en daar hun bloesems. 2 km rechte staatsbaan - de 'Lange Munte' - ontsieren met hun kasseien en auto's, dus 4,5 *. 's Zomers beletten maïsvelden soms het zicht.

donderdag 30 juli 2020 door P.V.Wij kozen als startplaats Ter Biestmolen, gelegen tussen de knooppunten 67 en 57. Een prachtige fietsroute die langs rustige kleine wegen kronkelt, al moet je soms een drukke baan dwarsen. Deze route is perfect te doen zonder electrische fiets. Alleen jammer dat hier en daar het knooppuntbord was overgroeid door struiken.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat fietsen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel fietsnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat fietsen.