Loading...

Kastelenroute

46.5 km • Ranst

Icoon officiële route officiële route

1.2430 4 3.6/5

46.5 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Schildesteenweg 95, 2520 Ranst

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
Sfeerbeeld 1 van route Kastelenroute Sfeerbeeld 2 van route Kastelenroute Sfeerbeeld 3 van route Kastelenroute Sfeerbeeld 4 van route Kastelenroute Sfeerbeeld 5 van route Kastelenroute Sfeerbeeld 6 van route Kastelenroute
© Toerisme Provincie Antwerpen

Icoon beschrijving route beschrijving

Vandaag leidt de Kastelenroute je langs een tiental fraaie residenties, vaak omgeven door een al even indrukwekkend parkdomein. De kastelen en de bijbehorende hoeves en koetshuizen kregen intussen nieuwe bewoners of een andere bestemming. Kastelen kijken - doet altijd een beetje dromen.

Alternatieve versies

27 km

Kastelenroute (lus rond Schilde)

Bekijk route
22.1 km

Kastelenroute (verkorte lus rond Schoten)

Bekijk route
Deze route heeft 4 beoordeling(en).
Beoordeel route!

woensdag 17 mei 2023 door Peter De herdtDe signalisatie met de zeshoekige bordjes kan veel beter. Verschillende bordjes ontbreken en (langdurige) omleidingen zijn niet of zeer slecht aangegeven. Ik had het parcours op mijn smartphone gezet en zonder dit hulpmiddel zou ik lang moeten zoeken hebben naar het juist parcours op sommige plaatsen. Parcours loopt grotendeels door mooie omgeving

zondag 31 juli 2022 door R.N.het is een mooie route enkel de weg markeringen mogen beter zeker in schoten ter hoogte van de eethuistraat de valk en zeker de markering voor de elshoutbaan daar staat de markereing uit het zicht misschien kan deze dichter bij het fietspad gezet worden

dinsdag 17 mei 2022 door Emiel PeetersSoory , Kasteelroute

dinsdag 17 mei 2022 door Emiel PeetersPrachtige kastenroute , wij hebben er van genoten het stuk in Wijnegem langs Albertkanaal vonden wij het minste leuk.Een zeer mooie stop/start aan het kasteel van Schoten in "De Riddershoeve" mooi terras.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat fietsen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel fietsnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat fietsen.