Account aanmaken

Laatste aanpassing: 26/07/2023
Avatar Yannick Mertens
Geschreven door
Yannick Mertens 23/07/2023

Algemeen

Je kan zowel via onze website als in onze app een account aanmaken. Je registreren op onze platformen is volledig gratis. Met een account op Fietsknooppunt, kan je ook inloggen op Wandelknooppunt en omgekeerd. In dit artikel leggen we uit hoe je via de website en app een account aanmaakt.

Hoe maak ik een account aan?

Website

Wanneer je beslist om je te registreren op Fietsknooppunt of Wandelknooppunt klik je bovenaan in het menu op de startpagina op Log in. Vervolgens klik je op Maak account en zo verschijnt het registratieformulier op je scherm.

Hier vul je de gegegens in, gaat akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid en vervolgens klik je onderaan op de knop Maak account.

Wanneer je op de knop Maak account hebt geklikt, wordt er een mailtje gestuurd met een activatiecode. Geef deze code in op het scherm en klik vervolgens op de knop Valideer activatiecode.

Vervolgens zal je account geactiveerd worden en verschijnt onze startpagina terug op je scherm. Je zal nu merken dat bovenaan niet meer Log in staat maar wel Account. Dit wil zeggen dat je ingelogd bent en ready-to-go.

App

Om een account aan te maken in onze app kies je bovenaan ons loginscherm voor Account maken.

Wat volgt is ons registratieproces in 5 stappen. Je geeft de gegevens in de eerste 4 stappen in, waarna je in de laatste stap akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Ook kan je hier aangeven of je onze nieuwsbrieven wil ontvangen of niet.

Dit allemaal doorlopen, duw je vervolgens op de knop Maak account en je krijgt via mail een activatiecode toegestuurd.

Vul deze code in op het volgende scherm en duw vervolgens op de knop Activeer account.

Vervolgens zal je account geactiveerd worden onze routeplanner verschijnen op je scherm.