Loading...

Aardbeienroute (verkorte noordelijke lus)

27.2 km • Hoogstraten

Icoon officiële route officiële route

27.2 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Dreef 42, 2328 Meersel-Dreef

Icoon webshop kaarten kopen fietskaart kopen

Een papieren kaart van het volledige fietsnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
Sfeerbeeld 1 van route Aardbeienroute (verkorte noordelijke lus) Sfeerbeeld 2 van route Aardbeienroute (verkorte noordelijke lus) Sfeerbeeld 3 van route Aardbeienroute (verkorte noordelijke lus) Sfeerbeeld 4 van route Aardbeienroute (verkorte noordelijke lus) Sfeerbeeld 5 van route Aardbeienroute (verkorte noordelijke lus) Sfeerbeeld 6 van route Aardbeienroute (verkorte noordelijke lus) Sfeerbeeld 7 van route Aardbeienroute (verkorte noordelijke lus)
© vlaanderen-fietsland.be - Annemie Goetschalckx (Auteur)

Icoon beschrijving route beschrijving

(Dit is de noordelijke lus van de Aardbeienroute)

De Hoogstraatse aardbeien gelden als de mooiste en lekkerste van het land. Met een jaarlijkse productie van ruim 25 miljoen kilo vormt Hoogstraten het onbetwiste centrum van de aardbeienteelt. De Aardbeienroute illustreert hoe belangrijk de land- en tuinbouw in deze regio zijn. Ze combineert het historische centrum van Hoogstraten met de fraaie Markvallei en het weidse platteland van de Belgisch-Nederlandse grensstreek. Je fietst langs heel wat serres met aardbeien en aardbeienvelden. Al ooit een portie kraakverse aardbeien uit de automaat gehaald? Dit is je kans! Proef tijdens of na je trip zeker even van de 'Hoogstraatse koninginnen'... ​​​Met dank aan Kempen.

Alternatieve versies

40.2 km

Aardbeienroute

Bekijk route
20.3 km

Aardbeienroute (verkorte zuidelijke lus)

Bekijk route
Deze route heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste!
Beoordeel route!

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat fietsen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel fietsnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat fietsen.