Loading...

Zorgroute Bierbeek

30 km • Bierbeek

9190 3 2.8/5

30 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Toerisme Bierbeek

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Krijkelberg 1, 3360 BIerbeek

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Bierbeek

Icoon beschrijving route beschrijving

De Bierbeekse zorgfietsroute (een initiatief van de gemeente Bierbeek, Cera, Zorggroep Sint-Kamillus en andere zorgpartners van Bierbeek)n. Ben je op zoek naar een mooie en afwisselende fietsroute? Dan is deze route zeker een aanrader! Tip: er kunnen gps-toestellen uitgeleend worden aan het onthaal van campus Krijkelberg.

Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

woensdag 21 juni 2023 door T.T.Kan op zich een mooie tocht zijn (met wel wat onverhard en een paar kasseistroken), en nog steeds veel wegenwerken in Bierbeek. De route op deze site is meermaals zwaar incorrect en stuurt je langs niet-befietsbare wegen. Gebruik liever https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=11ALsZpvwk7ly_SdAvtmto2NKw_nc7haT (niet altijd exact, maar beter).

zondag 18 juni 2023 door Gina VranckxAfwisselende route met soms rauwere ondergrond. Mooie doorsteken in park Lovenjoel en Sint-Kamillus. Eventuele stops: Je rijdt in Bierbeek voorbij Moemedel en cafetaria De Borre, aan Naamsesteenweg is de 500, aan Parkabij is The Lodge. Ook café's aan kerk Korbeek-Dijle en kerk Bierbeek. Aan kerk Bierbeek bovendien superette en bakker.

zondag 12 maart 2023 door A.D.Momenteel zeer veel wegenwerken, wat de route een pak minder aangenaam maakt. Ook enkele korte stukjes waar je toch liever een mountainbike zou hebben dan een koersfiets. Voor de rest wel een mooie route.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat fietsen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel fietsnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat fietsen.