Loading...

Trésignies fietsroute Zemst

29.2 km • Zemst

7140 1 3.5/5

29.2 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Toerisme Zemst

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Stijn Streuvelslaan 92, 1980 Eppegem

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
Sfeerbeeld 1 van route Trésignies fietsroute Zemst
© VVV Toerisme Zemst

Icoon beschrijving route beschrijving

Deze themaroute, gewijd aan korporaal Léon Trésignies, bezorgt u een stille getuigenis van het oorlogsgeweld dat Zemst tijdens de begindagen van WOI teisterde. Het vormt zo dé ontbrekende schakel in de herinnering aan de verwoestende impact van de “Groote Oorlog” in Vlaams-Brabant.

Met de opening van het toeristisch seizoen in Zemst (tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 22 tot en met maandag 24 mei 2021) zal je ook een unieke blik kunnen werpen op het Rubenskasteel. Interesse? Reserveer dan zeker een gratis tijdsslot. Meer info via www.zemst.be/openingtoeristischseizoen.

Deze route heeft 1 beoordeling(en).
Beoordeel route!

donderdag 22 juli 2021 door J.V.Mooie route, landelijk en goede autoluwe berijdbare wegen. Soms zit er stukje hoofdweg bij. Zeer goed bewegwijzerd maar een kaartje, of de route uitstippelen in een app blijft aangewezen. Soms zit er bordje verstopt in het groen langs de weg of ontbreekt er een bord.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat fietsen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel fietsnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat fietsen.