Loading...

Sven Nys Cycling Route

88.6 km • Tremelo

Icoon officiële route officiële route

1.3690 1 5/5

88.6 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Balenbergstraatje 11, 3128 Baal (Tremelo)

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
Sfeerbeeld 1 van route Sven Nys Cycling Route
© ©LanderLoeckx

Icoon beschrijving route beschrijving

Conditie kweken doe je niet alleen in het veld. Een atleet als Sven Nys traint ook dagelijks op de weg om zijn basisconditie te verbeteren. En wil het nu dat Sven woonde en trainde in een prachtige streek, het Hageland!

Speciaal voor de sportieve fietser tekende Sven Nys een lus van 89 km uit op de weg die je mee neemt langs zijn favoriete trainingsparcours. Je rijdt doorheen de mooiste landschappen van het Hageland, doorkruist sympathieke dorpen en ontdekt de Hagelandse wijngaarden. Bereid je voor op enkele flinke kuitenbijters. Een rustpauze af en toe is dus welkom, vooral als je dan nog bijzondere bezienswaardigheden kan meepikken.

Deze route wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant vzw.

Deze route heeft 1 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zaterdag 6 augustus 2022 door Guy LefeverPrachtige route met pittige beklimmingen, enkele onverharde stukken maar goed te doen met de koersfiets

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel fietsnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel fietsnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat fietsen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel fietsnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat fietsen.